'T Heem 20 personen

 

 

De Brink 35 personen

 

 

De Brink & Heem 55 personen

 

 

 

 

'T Heem

Deze accommodatie biedt plaats aan 20 personen. Doordat het leefgedeelte zich in één ruimte bevind, verblijft u het weekend echt samen. Voor activiteit en spel heeft u alle ruimte op het aangrenzende sportveld, welke u privé mag gebruiken. Als u op de bank weer de rust heeft gevonden, kunnen de kleine kinderen blijven spelen op de afsluitbare binnenplaats. In de avond zit u hier samen heerlijk uit de wind rond de knapperende vuurkorf.   

 

 

 

 

 

 

De Brink

Deze accommodatie biedt plaats aan 35 personen. Samen verblijft u in gezellige ruimte
met warm en sfeervolle inrichting. Door de combinatie met de grote ramen is de combinatie tussen geborgen- en openheid compleet. Voor activiteit en spel heeft u alle ruimte op het aangrenzende sportveld, welke u privé mag gebruiken. Als u op de bank weer de rust heeft gevonden, kunnen de kleine kinderen blijven spelen op de afsluitbare binnenplaats. In de avond zit u hier samen heerlijk uit de wind rond de knapperende vuurkorf.  

 

 

 

 

 

 'T Heem & Brink

Namelijk De Brink en `t Heem. Deze zijn ook samen als één geheel te huur. Zo kunnen ook grotere groepen in huiselijke sfeer verblijven. De accommodaties zijn gelijkvloers en met open karakter ingericht. Beide zijn ook voorzien van eigen binnenplaats en privé sportveld, zo is er voldoende ruimte voor vermaak in de buitenlucht. Welke accommodatie je ook kiest, al onze groepen genieten bij ons van rust en privacy. Klik hieronder op de gewenste accommodatie voor de specifieke informatie, tevens vind je hier de plattegronden en foto`s.