Over mij                    

Allereerst wil ik, Myran Heesemans, u van harte welkom heten op deze website.
Met trots vertel ik u graag meer over Stevenshof. Dit is niet alleen de plek waar ik ben opgegroeid, maar tevens de plek waar ik vanaf 2012 met veel plezier werk. Het mooiste deel hiervan is het ontvangen van gasten en een fijn verblijf bieden. Als uw contactpersoon en gastvrouw denk ik graag met u mee om het verblijf optimaal te organiseren. Ik ben blij dat te kunnen doen in deze prachtige omgeving. De vakantiewoning zelf is echter van het grootste belang. Met zorg en aandacht staat de accommodatie altijd netjes voor u klaar staan. Graag zie ik dat u zich hier als gast thuis voelt en mooie herinneringen houdt aan uw samenzijn. Dat is namelijk de motivatie waarmee ik al jaren gasten ontvang en ook u graag willen ontvangen.


Geschiedenis

Stevenshof is gestart in het nu naastgelegen complex. Deze panden, welke inmiddels Monumentale status hebben gekregen, zijn in het jaar 1912 gebouwd als modelboerderij. Later, in het jaar 1934, is dit geheel verkocht aan Zusters Dominicanessen van Bethanië uit Venlo. Rond 1990 zochten mijn ouders een locatie om een nieuw bedrijf te starten en kwamen bij dit leegstaande complex, midden in het natuurrijke dorpje Stevensbeek. Uiteindelijk opende zij hier in 1991 "Groepsaccommodatie Stevenshof ".   

Samen hebben Frans en Myriam dit bedrijf opgericht en groot gebracht. De drie hoofdgebouwen zijn later aangevuld met het naastgelegen voormalige internaat. Dit pand bood plaats voor nog twee accommodaties, nu beter bekend als De Brink & `t Heem. In de laatste jaren heeft ook de voormalige kerk van Stevensbeek weer een nieuwe invulling gevonden onder Stevenshof. In totaal is hier ruim 25 jaar met hart en ziel gewerkt aan het familiebedrijf.

Dit geheel, van vier prachtige verblijven, hebben zij geëxploiteerd tot het tijd was om het stokje over te dragen. Dit gebeurde officieel in oktober 2016. De laatste stap in het ontstaan van de huidige vorm van Stevenshof, kwam twee jaar later. De beslissing werd genomen om Groepsaccommodatie Stevenshof voort te zetten in kleinere vorm. Door enkel nog door te gaan met `t Heem en De Brink, kan er ook in de toekomst met evenveel zorg, passie en aandacht gewerkt worden aan uw ideale verblijf.