Activiteiten

 

Roofvogelshow
De valkenier is misschien wel de meest terug kerende gast op Stevenshof. Veel van de groepen voor u hebben hier al van genoten. Het is een show voor uw eigen groep, welke zeer geschikt is voor jong en oud. De show is interactief (als je durft) en word komisch gebracht door Casper, Carlos of Ivo. Er komen diverse vogels voorbij zoals de Arend, uilen, gieren etc.  
 
 
 
 
  
Outdoor Overloon
Deze organisatie kan allerlei activiteiten op locatie bieden voor groepen op Stevenshof. Een greep 
uit het aanbod is; Bubbel voetbal, Highland Games en Expeditie Robinson. Wel blijven zij altijd vernieuwen, dus informeer gerust bij mij of de jongens  
 
 
 
 
Bamboe spel
Heel rustig samen werken aan een mooi bouwwerk of fanatiek in teams strijden om de hoogste toren? Je kunt het bamboespel aanpakken hoe je wil. Je krijgt alle materialen die nodig zijn om je eigen kunstwerk in elkaar te zetten. Met deze dunne bamboestokjes en elastieken is bijna alles mogelijk.
Je kunt hier minstens 1,5 uur mee aan de slag, maar je mag er ook langer de tijd voor nemen.
 
 
 
Graffiti workshop
Een eigen aandenken aan je verblijf? Dat kun je maken tijdens deze workshop. Het duurt ongeveer 3 uur. Eerst krijg je een korte uitleg, waarna je de eerste opzet gaat tekenen en vervolgens zelf met de Graffiti gaat spuiten. Pieter helpt met je ontwerp en als je wilt ook met de afwerking. Zo weet je zeker dat je het eigen kunstwerk thuis ook met trots aan de muur kan hangen!
 
 
 
 
 
Wijnproeverij
Zin in een wijntje? Zet de hapjes maar klaar, de glazen worden meegenomen en goed gevuld. Tijdens deze proeverij van 2 uur krijg je een presentatie onder het genot van 5 super lekkere Zuid-Afrikaanse wijnen. Of zoals Louise het zelf omschrijft; “Een hele mooie presentatie over de land Zuid-Afrika waar ik vandaan kom en waar mijn familie generaties lang al een wijngaard/boerderij heeft. Over de land, de mensen, de eten en het wonderschone natuur.” Na het proeven kun je eventueel meteen een flesje kopen van jouw favoriet en de avond gezellig voort zetten met een wijntje onder een dekentje rond de vuurkorf. 
 
 
 
 
Slingerfiets
Op een aparte en licht actieve manier de omgeving verkennen, dat kan op de slingerfiets. Als je deze reserveert mag je er 4 uur mee op pad. Of je begint en eindigt je route op locatie, of je kunt voor iets goedkoper prijsje in Beugen je route trappen. Een route-omschrijving krijg je mee en in deze route is er voldoende tijd en ruimte om zelf een picknick of spel-pauze in te lassen. Twee kinderzitjes voorop en een bagagebakje tussenin. Zijn er geblesseerde in de groep? Die kunnen mee zonder te trappen. 
 
 
 
 
 
Spellen-middag
Een heel ongedwongen en flexibele activiteit is het spellenpakket. U ontvangt alle materialen en omschrijvingen om zelfstandig aan de slag te kunnen. Het is geschikt voor in of rondom de accommodatie, met of zonder wedstrijdelement en op uw eigen tempo. Op aanvraag stuur ik u vooraf een overzicht met toelichting per spel, voor een eerste indruk hier een kleine opsomming: 
Op `t matje /Letterpakkenspel /Foto mime /Biscuitje eten /Toren bouwen /Stoot de bal / Teken `t maar. * Buiten toe te voegen: XL zaklopen / Touw trekken / Blind zoeken
 
 
 
 
 
Binnen zwembad         
Grenzend aan ons terrein, is een verwarmd binnen zwembad aanwezig. Het is mogelijk om deze per uur voor uw eigen groep af te huren. Neem hiervoor contact op met Dhr. Coenders / 0485 – 38 33 90
Alle activiteiten die wij u voorleggen zijn op locatie mogelijk, mits anders vermeld. Prijzen staan op deze website niet vermeld in verband met mogelijke wijzigingen, Hierover kan ik u altijd per mail of telefoon informeren. Om teleurstelling te voorkomen adviseer ik u om tijdig te reserveren bij mij.